Uutiset

Uutiset

Huoneistojen tarkastukset

Päivityksiä: Huoneistokohtaiset tiedot

Taloyhtiöiden huoneistokohtaiset tiedot ovat nyt mobiilituettuja ja niitä voi käyttää älypuhelimella.

Huoneistojen tiedot, kuten perustiedot, huoneistosta automaattisesti kerätyt sähköpostit, huonekortit ja työvaiheiden tarkastukset ovat käytettävissä älypuhelimella. Esimerkiksi työvaihden tarkastukset voi tehdä muutamalla napsautuksella.


Uusi ominaisuus: Kiinteistön huoltokalenteri

NET projektipankin älykäs ja automatisoitu kiinteistön huoltokalenteri varmistaa, että kiinteistön huoltotoimenpiteet ja tarkastukset tulevat tehtyä ajallaan. Palvelu myös muistuttaa unohtuneista ja tulevista huoltotoimenpiteistä. Lisäksi palvelu mahdollistaa sen, että tieto huolloista on aina saatavilla, mistä tahansa, 24/7. Näin kiinteistöpäällikkö, isännöitsijä tai taloyhtiön hallituksen edustaja, voi varmistaa kiinteistön suunnitelmallisen ylläpidon.

Lue lisää Kiinteistön huoltokalenteri


Uusi ominaisuus: Tehtävät (kevyt versio)

Haluatko tietää mitkä projektisi tehtävät ovat työnalla ja mitkä valmiit - helposti? Jos vastaus on kyllä, niin uusi versio tehtävistä on juuri sinulle. Siinä voit luoda tehtäviä, antaa niille aikatauluja ja haluttessa myös määritellä tehtävälle vastuuhenkilön.

Työmaalla tehtävä voidaan merkitä aloitetuksi tai valmiiksi suoraan älypuhelimella, tabletilla tai työasemalla.

Tehtävät on myös integroitu projektin kalenteriin, josta voi vaivattomasti seurata tehtävien edistymistä. Kun tehtävä on valmis, niin se näytetään kalenterissa vihreällä värillä.


Uusi ominaisuus: Dynaamiset lomakkeet

Dynaamiset lomakkeet on ominaisuus, jossa tilaaja voi itse luoda lisää omainaisuuksia projektipankkiin. Tämä mahdollistaa rajattomat mahdollisuudet ja sen, että tilaaja voi hyödyntää omaa erikoisosaamistaan ja saada tätä kautta kilpailuetua.

Lomakkeiden luominen on nopeaa ja vaivatonta. Itse tehdyt lomakkeet voi lisätä projektijohdon tai työmaan käyttöön.


Automaatio

Uusi ominaisuus: Tekstiviestit

Tekstiviesti on näppärä apuväline kun halutaan varmistaa, että vastaanottaja muistaa sovitun asian.

Esimerkiksi taloyhtiöiden korjaushankkeissa asukasta voidaan automaattisesti muistuttaa, että huomenna on aloituskatselmus tai lopputarkastus. Tämä säästää sekä aikaa, että rahaa. Tilanteet joissa asuntoon ei päästä tai, että asunnossa on vihainen koira vastassa, vähenevät.


Uusi ominaisuus: Työmaan viikkotarkastus

Ennakoi työmaalla tapahtuvat vahingot ja onnettomuudet viikkotarkastuksilla.

NET projektipankissa voit tehdä tarkastukset suoraan pilvipalveluun, jossa tarkastukset ovat varmasssa tallessa. Voit myös halutessasi jakaa tarkastustietoa muiden projektijäsenien kanssa.


Projektikartta

Uusi ominaisuus: Projektinäkymä

Tiedätkö mitä eri työmailla tapahtuu? Millä työmailla turvallisuustaso alittaa asetetut tavoitteet?

Projektinäkymän avulla voit valita vaivattomasti mitä tietoja haluat nähdä kaikista projekteistasi kerralla. Enää sinun ei tarvitse käydä jokaista projektia läpi.


Poikkeamailmoitus

Uusi ominaisuus: Poikkeamailmoitus

Poikkeamailmoituksen avulla voit huomauttaa urakoitsijaa laatupoikkeamasta. NET projektipankki lähettää vastuuhenkilölle tiedon ilmoituksesta ja samalla poikkeama tulee dokumentoitua suoraan pilvipalveluun. Näppärää.


Uusia ominaisuuksia taloyhtiöiden korjausrakentamiseen

NET projektipankki tarjoaa jatkossa entistä paremman ja tarkemman sähköisen dokumentoinnin taloyhtiöiden korjaus- ja uudisrakentamiseen. Palvelu tukee mm. tarkempaa dokumentointia koskien asuntokohtaisia työvaiheita ja tarkastuksia.

Myös tiedonvälitystä on parannettu. Projektipankin kautta voidaan lähettää asukkaille sähköposteja ja kyselyitä. Asukas voi myös täyttää asunnon vikalistan sähköisesti ja tieto välittyy automaattisesti eteenpäin.


Uusi ominaisuus: Työmaahan perehdyttäminen

Työmaahan perehdyttämisen voi nyt tehdä suoraan projektipankkiin, jossa se säilyy varmasti ja turvallisesti.

Työntekijä ei tarvitse käyttöoikeuksia projektiin<, koska hän voi allekirjoittaa lomakkeen suoraan tablet tietokoneen tai älypuhelimen kosketusnäytöltä.


Laadunvalvontamatriisi

Uusi ominaisuus: Laadunvalvontamatriisi

Jatkossa laadunvalvontamatriisin täyttäminen ja ylläpito sujuu näppärästi NET projektipankissa.

Tuomme alkukevään aikana useita uusia ominaisuuksia, jotka parantavat rakentamisen laatua, seurattavuutta ja dokumentointia.


Allekirjoitus kosketusnäytöllä

Allekirjoitukset suoraan kosketusnäytöllä

Osa moduleista tukee jatkossa myös allekirjoitusta suoraan älypuhelimen tai tabletin kosketusnäytöltä ilman, että allekirjoittajan pitää kirjautua projektipankkiin tai olla projektipankin käyttäjä.

Toiminto sopii hyvin lomakkeisiin, joihin haluataan asiakkaan allekirjoitus nopeasti ja vaivattomasti. Projektipankin sähköinen lomake voidaan täyttää esimerkiksi työmaakokouksessa, jonka jälkeen osallistujat allekirjoittavat sen samalla tablet tietokoneella. Dokumentti on välittömästi kaikkien saatavilla NET projektipankissa.


Talotehdas

Erikoisominaisuuksia talotehtaille

Talotehtaille on luotu kuusi uutta modulia, jotka parantavat merkittävästi tiedonkulkua tehtaan, työmaan ja asiakkaan välillä. Kehityksessä on huomioitu erityisesti palvelun helppous työmaalla.

Erityyppiset projektit voivat käyttää erilaisia ominaisuuksia, projekteille voidaan kopioda laajoja tietokoneisuuksia ja ominaisuuksia valvotaan automaattisesti. Palvelu lähettää automaattisesti varoituksia talotehtaan eri osastoille tarvittaessa.


Puheentunnistus

Uusi ominaisuus: Puheentunnistus

Puheentunnistuksen avulla käyttäjä voi täyttää lomakkeita puhumalla. Ominaisuudella halutaan erityisesti helpottaa työmaalla tapahtuvaa työskentelyä ja nopeuttaa, sekä helpottaa NET projektipankin käyttöä.

Kts. miten se toimii käytännössä (YouTube) ja kuinka paljon aikaa se säästää!


Uusi ominaisuus: Laajennettu aikataulu / tehtävälista

Jatkossa projektit voivat valita kahden aikataulun väliltä. Laajemmassa aikataulussa tehtäviä voi määrätä projektijäsenille ja seurata niiden toteutumista entistä tarkemmin. Tehtävälle voi määritellä aikataulun lisäksi erilaisia varoituksia liittyen aikataulun ylittymiseen. Jos vastuuhenkilö ei kuittaa tehtävää, niin se lopulta välitettään valitulle esimiehelle, valvojalla tai asiakkaalle.


Korjausrakentaminen

Erikoisominaisuuksia asunto-osakeyhtiöiden korjausrakentamiseen

Asunto-osakeyhtiöiden korjausrakentamiseen liittyy usein erityisen paljon kommunikaatiota. Usein osakkaat voivat tilata urakan yhteydessä erilaisia parannuksia, kuten vaihtaa märkätilojen kaakelointia, keittiön kaappeja, ym. Tämä usein lisää asiakkaan, osakkaiden ja urakoitsijan välistä sähköpostiliikennettä huomattavasti. NET projektipankissa tämä sähköpostiliikenne (liitteineen) voidaan automaattisesti kerätä asuntokohtaisiin kansioihin.


Vastaanottotarkastus

Uusi ominaisuus: Vastaanottotarkastus

Vastaanottotarkastus ei ole ikinä ollut näin vaivaton. Hyväksy tai hylkää tarkastuksen kohteet, täytä tarvittaessa lisätietoja ja ota valokuvia. Ominaisuus tukee myös puheentunnistusta, joka helpottaa merkittävästi tarkastuksen täyttämistä reaaliaikaisesti.


Tuntikirjaukset

Uusi ominaisuus: Tuntikirjaukset

Pidä vaivattomasti kirjaa työntekijöiden työajoista. Voit halutessasi tulostaa työaikaraportit palkanlaskentaan tai valvovalle viranomaiselle.


Kalenteri

Uusi ominaisuus: Kalenteri

Projektin yhteinen kalenteri on kaikkien nähtävillä 24/7 ja helpottaa asioiden muistamista.


Työmaakamera

Uusi ominaisuus: Time Laps videot

Jatkossa projektipankkiin integroidusta työmaakamerasta voidaan tallentaa ajastetusti kuvia. Projektin jälkeen kuvista luodaan näyttävä Time Laps video, jossa rakentaminen näytetään nopeutetusti.


Aikataulut

Uusi ominaisuus: Aikataulut

Nyt NET projektipankissa voi luoda vaivattomasti aikatauluja ja jakaa ne projektiryhmän kanssa. Jatkossa aikataulut ovat aina ajantasaisesti saatavilla projektipankissa.


Työmaapäiväkirja mobiilioptiomoitu

Nyt työmaapäiväkirjaa voi käyttää vaivatomasti myös älypuhelimella. Ota valokuvat puhelimella suoraan päiväkirjaan - myös allekirjoitukset.


Uusi ominaisuus: Vika- ja puutelista

Vika- ja puutelistan avulla voi vaivattomasti dokumentoida ja delegoida rakennusvaiheen aikana havaitut laatupoikkeamat. Virheet voi merkitä pohjapiirustuksiin ja/tai valokuviin.


Automatisointi

Automatiikka vakio-ominaisuudeksi

Jatkossa sähköpostien ja tulostusjakeluiden automatisointi on NET projektipankin vakio-ominaisuus, eikä maksullinen lisäpalvelu. Muutos koskee uusia sekä jo avattuja projekteja.


Paras on nyt entistäkin parempi

Puhelin 050 321 6266. Sähköposti : myynti@projektipankki.net

© 2017 NET projektipankki. All Rights Reserved.