• image
  • image

PROJEKTIN TIEDOT

MALSKI on Lahden keskustaan vuosien 2020-2021 aikana vaiheittain avautuva kaupunkilaisten, yritysten ja kulttuurin keskus. Historiallisessa panimorakennuksessa toimivan Malskin erikoisuus on paikallisuus ja yhdessä tekemisen tapa, joka tuottaa näkyviä tuloksia ajankohtaisina tapahtumina, uutena liiketoimintana ja vaikuttavina kohtaamisina. Malskin kantavat voimat ovat uutta luovat yritykset, Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva, tapahtumasali Sammio, cowork yhteisö, ravintola, kahvila-paahtimo ja panimopubi.

Keskitettyä tiedonhallintaa projektipankin kautta

Projektin tiedot, kuten dokumentit, piirustukset, työmaapäiväkirja ja muut lomakkeet, on keskitetty NET projektipankkipalveluun. Näin projektiryhmän tiedonkulku parantuu ja projektijäsenillä on pääsy projektin tietoihin koska tahansa. Tämä vähentää virheitä ja turhia sähköpostikyselyitä.

Tarkkaa puutteiden valvontaa

Rakennusvaiheen virheitä ja puutteita seurataan tarkasti. Kaikki havainnot kirjataan projektipankin virhe- ja puutelistaan. Puutteen sijainti voidaan merkitä suoraan pohjapiirustukseen. Näin vastuuhenkilö löytää puutteen helposti ja myös korjaustoimenpide on helppo tarkistaa.

NET projektipankin virhe- ja puutelista tukee mm seuraavia ominaisuuksia

  • Sijainnin merkitseminen pohjapiirustukseen
  • Valokuvien liittäminen
  • Vastuuhenkilön määrittäminen
  • Puutteiden välitys
  • Laajat raportit
  • Seuranta ja kuittaukset

Superion Oy, hankekehitys ja projektinjohto

Malskin monimuotoinen hanke on hyvä esimerkki Superionin hankekehittämisen ammattitaidosta yhteistyössä kiinteistön omistajan ja operaattorin kanssa. Käyttäjän edustaja on ollut vahvasti mukana projektinjohdon tukena tuomassa esille vuokralaisten kehitystoiveita yhteiskäyttö- ja toimistotiloihin. Tämän taustalla on Superion tahto rakennuttaa kohteita, joissa vuokralaiset viihtyvät pitkään. Superion teetti Malskin rakennushankkeen yhteydessä hyvin ainutlaatuisen julkisivutaiteen portfoliohaun. Voittajamuraali kattaa kuusikerrosta korkean ja yli 30 metriä pitkän uudisrakennuksen kolme seinää.