Paremmin | Nopeammin | Helpommin
NET projektipankki

NET projektipankki - rakentavan maailman pilvipalvelu

NET projektipankki on rakennusalan ammattilaisen pilvipalvelu. Suomen laajin ja älykkäin projektipankki mahdollistaa tiedon jakamisen projektiryhmän kanssa vaivattomasti ja turvallisesti.


Koko projektin elinkaarelle - tai vain projektiesi tarpeeseen

Tarvitsetko pilvipalvelun, joka tukee koko projektin elinkaarta; kilpailutuksesta takuuajan arkistoon? Vai haluatko dokumentoida vain rakennusvaiheen (työmaan) tapahtumat? Ehkä tarvitset vain palvelun dokumenttienhallintaan? NET projektipankki tukee erilaisia projekteja ja erilaisia tarpeita.

Enemmän vakiona

NET projektipankki sisältää vakiona ominaisuuksia, jotka ovat usein maksullisia lisäpalveluita. Automatiikka, kuten automaattiset tulostustilaukset ja tiedotteet muuttuneista dokumenteista. Kyllä, sisältyvät hintaan.

NET projektipankissa ei ole piilohinnoittelua, joka tulisi projektillesi yllätyksenä, ns lisäpalveluna.

Vaivattomuus ja käytettävyys

NET projektipankki on rakennusprojektien pilvipalvelu, jonka käyttöön Sinä, projektiryhmäsi tai asiakkaasi, ei tarvitse koulutusta. Jos kuitenkin haluat perehdytyksen palveluun, niin saat sen ilmaiseksi Skype tms etäyhteydellä. Etäkoulutus voidaan pitää tarvittaessa samanaikaisesti koko projektiryhmälle. Kyllä, ilmainen etäkoulutus.Suosittuja ominaisuuksia

Dokumenttienhallinta

NET projektipankki mahdollistaa dokumenttien jakamisen projektiryhmän kesken turvallisesti ja seurattavasti. Voidaan osoittaa koska dokumentti on ladattu palveluun ja ketkä ovat sen nähneet. Lisäksi revisioiden hallinta on helppoa.

Turvallisuusmittaukset

Turvallisuusmittaukset voi tehdä kätevästi NET projektipankin sähköisillä lomakkeilla, jotka on myös mobiilioptimoitu ja mittauksia täyttäminen myös älypuhelimella on nopeaa ja vaivatonta.

Työmaapäiväkirja

NET projektipankki sisältää sähköisen Ratu 5008 työmaapäiväkirjan, jonka käyttäminen on vaivatonta. Työmaapäiväkirja tukee vastaavan työnjohtajan ja valvojan rooleja työmaan tapahtumien dokumentoinnissa ja valvonnassa.

Vika- ja puutelista

Vika- ja puutelistan avulla voi vaivattomasti dokumentoida ja delegoida rakennusvaiheen aikana havaitut laatupoikkeamat. Virheet voi merkitä pohjapiirustuksiin ja/tai valokuviin.

Automatiikka

NET projektipankissa automatiikka on aina vakiona. Voit automatisoida sähköpostit sekä tulosteiden jakelun. Tämä säästää sinun ja projektiryhmän aikaa sekä rahaa.

Sähköinen kilpailutus

Sähköinen kilpailutus on tehokas ja vaivaton tapa kilpailuttaa projektin hankinnat. Voit seurata reaaliaikaisesti mahdollisten tarjoajien toimintoja, kuten tarjouspyynnön hakemista, siihen liittyvien dokumenttien lataamista, ym. Voit halutessasi myös sallia tarjousten jättämisen suoraan palveluun.

Kuvagalleria

Keskitä työmaan valokuvat NET projektipankkiin. Merkitse valokuvat jotka sisältävät virheitä tai turvallisuusriskejä. NET projektipankki lisää valokuvia automaattisesti eri raportteihin ja näkymiin - jos valokuvat ovat tärkeitä, kuten ne usein ovat.

Aikataulut

Luo vaivattomasti aikatauluja eri työvaihesta ja jaa ne projektiryhmän kanssa.

Työmaakamerat

Projektipankkiin voidaan integroida työmaalle sijoitettuja valvontakameroita, vaikka rajattomasti. Haluttaessa kameroista voidaan myös kerätä ajastetusti valokuvia ja muodostaa näyttäviä Time Laps videoita, joissa rakentaminen näytetään nopeutetuisti.

Kalenteri

Projektin yhteinen kalenteri on kaikkien nähtävillä 24/7 ja helpottaa asioiden muistamista.

Taloyhtiöiden remontit

NET projektipankissa on erityistuki taloyhtiöiden remonteille. Palvelu sisältää mm. tuen huoneistokohtaiselle tiedolle ja erilaisia tiedon keräämisen automatisointeja.

Sääennustukset

NET projektipankin sisältää viiden vuorokauden sääennusteen. Lämpötila, tuuli, ilmakosteus, sateen mahdollisuus, ym. Kaikki tiedot mitä rakennusprojekti tarvitsee.

Työmaahan perehdyttäminen

Työmaahan perehdyttämisen voi tehdä suoraan projektipankissa, jossa se säilyy varmasti ja turvallisesti. Työntekijä ja perehdyttäjä voivat myös allekirjoittaa lomakkeen suoraan tablet tietokoneen tai älypuhelimen kosketusnäytöltä.

Laadunvalvontamatriisi

Paranna rakennusprojektin laadunvalvontaa laadunvalvontamatriisilla.

Puheentunnistus

Ennen kuin opimme kirjoittamaan, käyttämään tietokoneita tai älypuhelimia, me opimme puhumaan. NET projektipankki tukee myös lomakkeiden täyttämistä puhumalla.

SUUNNITTELU | RAKENTAMINEN | VALVONTA

Puhelin 050 321 6266. Sähköposti : myynti@projektipankki.net

© 2017 NET projektipankki. All Rights Reserved.