Projektipankin
palvelupaketit

Valitse projektillesi sopiva palvelupaketti

NET työmaa

Mahtava palvelupaketti jos haluat dokumentoida työmaan tapahtumia ja varsinaista rakennusvaihetta. NET työmaa sisältää kaikki oleelliset lomakkeet rakennusvaiheen dokumentointiin. Palvelupaketti sopii hyvin sekä valvojalle, että vastaavalle työnjohtajalle.

Paketti sisältää paljon ominaisuuksia rakennusvaiheen dokumentointiin, työturvallisuuden mittaamiseen sekä laadunvalvontaan.

NET dokumentit

Oikea valinta projektille, joka haluaa keskittää rakennusprojektin dokumentit turvalliseen ja vaivattomaan pilvipalveluun. Dynaaminen kansiorakenne käyttöoikeuksineen mahdollistaa projektin dokumenttien hallinnan vaivattomasti. Revisiohallinta, vertailut, massatunnit ja viennit ovat osa palvelupakettia.

Paketti sisältää vakiona myös erilaisia automatisointeja, kuten tulostustilaukset sekä ilmoitukset muuttuneista dokumenteista.

NET johto

Markkinoiden laajin palvelupaketti rakennusprojektin tiedonhallintaan. Paketti, joka sisältää ominaisuuksia kilpailutuksesta projektin arkistointiin. Erinomainen ja suosituin tapa kilpailuttaa, dokumentoida ja valvoa rakennusprojektia. Suosittelemme.

Kysy myös erikoisominaisuuksista

Tarjoamme myös laajan valikoiman erikoisominaisuuksia eri tyyppisille hankkeille, kuten linjasaneeraukset, korjaushankkeet, ym. Kysy!

Ominaisuus NET työmaa NET dokumentit NET johto
Työmaapäiväkirja
Turvallisuusmittaukset
Työmaahan perehdyttäminen
Web kameran integraatio
Työmaan viikkotarkastus
Vika- ja puutelista
Sääennuste
Kuvagalleria
Dokumenttien hallinta  
Tulostustilaukset  
Sähköinen kilpailutus  
Kalenteri  
Aikataulut  
Huomautukset  
Valmiusasteet  

Projektipankki, joka laajenee kanssasi

Puhelin 050 321 6266. Sähköposti : myynti@projektipankki.net

© 2017 NET projektipankki. All Rights Reserved.